Algemene voorwaarden

Bestellingen
Een bestelling wordt uitsluitend verzonden na ontvangst van betaling. Indien dit niet het geval is, wordt aangenomen dat de bestelling vervalt.
Voor maatwerk producten geldt dat, zodra het afgesproken bedrag door ons ontvangen is, we volgens afspraak aan de gang gaan.
Alle aanbiedingen gedaan op de website van Happy busy zijn vrijblijvend, tot het sluiten van de koopovereenkomst.
Door te bestellen bij Happy busy geef je te kennen akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Happy busy.
Happy busy heeft het recht de algemene voorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.

 

Prijzen
Alle prijzen op de website worden vermeld in euro’s en zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

 

Betaling
Happy busy hanteert diversen betaalmogelijkheden, namelijk;

 

IDEAL:
Vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

Contant:

Ophalen bij  Happy busy te Hoofddorp, dit in overleg.

 

Levering

We proberen de bestelling uiteraard zo snel mogelijk na ontvangst van betaling te verzenden.
Met uitzondering van vakanties en op maat gemaakte artikelen. Deze worden in overleg met de klant zo spoedig mogelijk verzonden.
Heeft u een bestelling met spoed nodig, neem dan gerust contact met mij op, dan kan ik kijken of ik daar iets in kan betekenen.

‚ÄčIs er een artikel niet op voorraad of kan de bestelling om een andere reden niet of niet meteen verzonden worden dan  ontvang je zo snel mogelijk een  berichtje van Happy busy.
Happy busy zal een leveringstermijn van maximaal veertien dagen overeenkomen. Wanneer de overeengekomen leveringstermijn om welke reden dan ook wordt overschreden dan heeft de klant recht de overeenkomst te ontbinden en worden gedane betalingen binnen veertien dagen aan de klant terug betaald.
Wanneer artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben of zelfs niet meer leverbaar zijn, dan zullen we je hierover schriftelijk informeren.

Happy busy maakt standaard gebruik van  brievenbuspost en  pakketpost via PostNL.  Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaats vinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen en ben ik  afhankelijk van Post.NL

 

Aansprakelijkheid
De kleuren van de getoonde artikelen proberen wij zo nauwkeurig mogelijk te presenteren. Echter doordat de kleurstelling en mogelijkheden van het beeldscherm, de lichtinval en het soort beeldscherm kunnen afwijken, kunnen wij de kleuren niet voor 100% garanderen. Retourneren op lichte kleurafwijkingen kunnen we dan ook niet accepteren. Bij twijfel bel of e-mail ons met je vragen.
We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren.
Happy busy is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welk in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging van toeleveranciers, vertraging in de verzending, vertraging door persoonlijke omstandigheden gelden uitdrukkelijk als overmacht.
Happy busy is niet aansprakelijk voor de gevolgen van ondeugdelijk of oneigenlijk gebruik van haar producten.
Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.
Happy busy is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het beschadigen, vervreemden of verloren gaan van verzonden artikelen. De producten worden zodanig verpakt dat beschadiging tijdens transport nagenoeg uitgesloten is. Mocht je de bestelling verzekerd willen laten verzenden, dan kan dit tegen een meerprijs worden geregeld. Geef dit dan aan per e-mail.
Alle prijzen en teksten op de website van Happy busy zijn onder voorbehoud van druk- zetfouten. Voor de gevolgen van druk- zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Happy busy is niet aansprakelijk bij gemaakte schade op kinderfeestjes/workshops.

 

Retourneren
Wij streven naar de levering van artikelen met een duurzame, hoogwaardige kwaliteit. Mochten de artikelen echter niet aan de overeenkomst en je verwachtingen voldoen dan dien je ons hiervan schriftelijk (via e-mail) binnen 3 dagen na de verzenddatum op de hoogte te stellen, onder vermelding van het bestelnummer en de reden van retour.
De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk binnen deze termijn ongebruikt, onbeschadigd, compleet, goed verpakt en voldoende gefrankeerd aan Happy busy, Banckspolder 17, 2134ZK Hoofddorp te retourneren.
Je krijgt in dit geval naar wens een vervangend artikel toegestuurd of het aankoopbedrag terug. Deze teruggavegarantie geldt niet indien de klant niet aan de betalingstermijn van 10 dagen heeft voldaan.
Maatwerk producten kunnen niet geretourneerd worden.
De verzendkosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant.
Na ontvangst en controle van de geretourneerde artikelen storten wij het factuurbedrag exclusief verzendkosten binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending op je rekening terug.
Happy busy behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren of om niet het volledige bedrag te crediteren als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds gebruikt is, of door toedoen van de klant of door retourzending beschadigd is.

 

Herroeping recht

Happy busy is een eenmansbedrijf en behoud zich het recht in verband met calamiteiten reeds geplaatste

bestellingen of gereserveerde feestjes/workshops te annuleren of in overleg te verplaatsen. 

 

Klachten
Mocht je na ontvangst van je bestelling niet tevreden zijn, stel Happy busy daarvan dan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 3 dagen na de aflevering schriftelijk (via email) en beargumenteerd op de hoogte, waarna de klacht in behandeling wordt genomen.
Eventuele klachten kunnen worden gericht aan Happy busy via het mailformulier of via de email.
Wij zullen uiteraard altijd proberen om eventuele klachten in alle redelijkheid op te lossen.

 

Weersomstandigheden

Als er een weeralarm van kracht is, heeft Happy busy het recht om in overleg het feestje te verplaatsen.

 

Extra kosten kinderfeestje/workshops

Happy busy rekent extra brandstofvergoeding buiten een straal van 10 km vanaf mijn woonlocatie (Hoofddorp). Deze vergoeding zal € 0,22 per km bedragen.

 

Happy busy rekent eventuele parkeerkosten wanneer deze van toepassing zijn bij een kinderfeestje/workshops.

 

Privacy
Indien je een bestelling plaatst bij Happy busy, dan worden de gegevens
opgenomen in het klantenbestand van Happy busy. Happy busy houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.

Happy busy respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van je persoonlijke gegevens.

 

Auteursrechten
Alles op deze website, inclusief de naamgeving is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website mag zonder toestemming van Happy busy worden gekopieerd of gebruikt voor andere websites en/of voor andere doeleinden.

Mocht je nog vragen hebben dan horen we die graag.

Happy busy behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden en prijzen van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.