Tips

Cadeaubonnen

Met de cadeaubon geef je altijd een cadeau naar eigen wens. Zeker handig als je niet kan kiezen tussen al die leuke spulletjes van Happy busy. Deze feestelijk verpakte cadeaubon is leuk om weg te geven of om zelf te krijgen. Je kan meerdere cadeaubonnen combineren zodat je zelf het bedrag bepaalt. Neem een kijkje bij de shop onder categorie cadeaubonnen.

Maatwerk

Iets gezien wat je in een andere kleurencombinatie of in een andere maat zou willen hebben, geef dit aan door de gegevens in te vullen bij contact of per telefoon 06~23869622 zodat wij in overleg een product naar wens kunnen maken.

Eigen inbreng

Heb je een eigen idee waarbij wij iets in kunnen betekenen, schroom dan niet en laat dit even weten door de gegevens in te vullen bij contact  of per telefoon 06~23869622. Wij helpen je graag verder!

Cadeauservice

Wil je iemand anders verrassen ter gelegenheid van een geboorte of een verjaardag, of gewoon zomaar? Dat kan! Wil je dit dan aangeven op het bestelformulier onder “Bestelnotities”. Wij maken van je aankoop een mooi cadeau met jouw boodschap op een  kaartje. Bij het plaatsen van je bestelling kun je het adres opgeven van diegene voor wie het cadeau bestemd is. Wij bieden deze cadeauservice gratis aan. De verzendkosten zijn wel voor jouw rekening.

Wasvoorschriften

De textielproducten van Happy busy kunnen op 30 graden in de wasmachine gewassen worden, maar handwas heeft echter toch de voorkeur.

Beperkt leverbaar

Sommige producten worden maar één keer gemaakt, andere in beperkte oplage, dus op = op!
We kunnen uiteraard altijd kijken voor een passend alternatief.