Zeepkettingen

Naast het sieraden maken bij Happy busy kan je ook terecht voor een kinderfeestje ”zeepketting” maken. Door middel van kleur, geur en vormpjes, maken de kinderen een leuke zeepketting. Deze decoratieketting is erg leuk om op te hangen in hun slaapkamer en bovendien geeft de zeep een heerlijke geur af.

De workshop gaat als volgt: Ieder krijg een beker met in stukken gesneden kleurloos glycerine . Dit wordt verwarmd en vervolgens kunnen de kinderen er kleur -en geurstof aan toevoegen. Daarna wordt de vloeibare zeep in de uitgekozen vormpjes gegoten. Dit moet ongeveer 30 minuten uitharden. Ondertussen kunnen de kinderen de bijpassende kralen zoeken uit het kleurrijke assortiment. Zodra de zeepjes hard genoeg zijn kunnen ze verwerkt worden in de zeepketting. De eventuele zeepjes die niet verwerkt worden in de zeepketting kunnen de kinderen mee naar huis nemen en gebruiken als waszeep.

Tijd: ca. 2 uur

Kosten: € 12,75 per kind incl. materiaal

Leeftijd: 7 t/m 12 jaar

Aantal kinderen: minimaal 5, maximaal 9 kinderen

Welke dagen beschikbaar: de kinderfeestjes kunnen alle dagen gegeven worden, dag en tijd in overleg

Waar: bij de jarige thuis of op een andere afgesproken locatie regio Hoofddorp

Binnen een straal van 10 km bereken ik geen brandstofvergoeding. Bij grotere afstanden wordt er een vergoeding van € 0,29 per km in rekening gebracht.

Boeken of voor vragen,  vul de gegevens hieronder in of bel 06.23869622

Velden met een * zijn verplicht